| Krounský oslavi | |
|
+6Alan Jack606 suanka Dave milytaryATG lukasiks 10 posters |
|
Author | Message |
---|
lukasiks Vojín
Počet příspěvků : 47 Profil založen : 2009-01-18 Věk : 37 Bydliště : Krouna
| Subject: Krounský oslavi Fri 12 Jun 2009 - 17:18 | |
| Zdar lidi chtěl sem se zeptat jestly budete mít 27.6. čas pořádame v krouně velký oslavy obce a mam zařídit Předváděčku tak dejte vědět jestly sváma mužu počítat víc informací dám pak zatim zdar a dejte vědět co nejdřív. | |
|
| |
milytaryATG
Počet příspěvků : 15 Profil založen : 2009-01-14 Věk : 31 Bydliště : skuteč
| Subject: ........................................ Fri 12 Jun 2009 - 20:34 | |
| hele lukáši já mám už těch předváděček poslední dobou dost, ale jeslti bude čas tak se přece jen ukážu | |
|
| |
Dave
Počet příspěvků : 39 Profil založen : 2009-01-14 Věk : 29 Bydliště : Skuteč
| Subject: Krounský oslavy Sat 13 Jun 2009 - 13:18 | |
| jásně předváděček není nikdy dost takže pokud bude čas tak pojedu určitě pokud se teda nenajde něco lepšího | |
|
| |
milytaryATG
Počet příspěvků : 15 Profil založen : 2009-01-14 Věk : 31 Bydliště : skuteč
| Subject: . . Sun 14 Jun 2009 - 21:29 | |
| ahojec ledi tak změna plánu hele.sory ale zůčastnit se já nemůžu a vypadá to že tatík taky ne. já jsem byl pozvanej na ty oslavy krouny takže ... sory | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 14 Jun 2009 - 22:10 | |
| Chodí sem vubec někdo potřebuju vědět jestly někdo přijede potřebuju počet lidí co nejdřív aby se zajistilo jídlo tak sem napište ale co nejdřív | |
|
| |
suanka
Počet příspěvků : 85 Profil založen : 2009-01-17 Věk : 36 Bydliště : Hlinsko
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 14 Jun 2009 - 22:23 | |
| Spíš máš napsat, že chceš do všech, aby napsali, jestli jo, nebo ne... Jinak se mnou a s Tomem můžeš počítat. | |
|
| |
Jack606
Počet příspěvků : 14 Profil založen : 2009-01-15 Věk : 32 Bydliště : Srní
| Subject: Re: Krounský oslavi Mon 15 Jun 2009 - 21:31 | |
| jestli mi do toho neco nevleti tak urco pojedu | |
|
| |
Alan Svobodník
Počet příspěvků : 35 Profil založen : 2009-01-14 Věk : 35 Bydliště : Hlinsko
| Subject: Re: Krounský oslavi Tue 16 Jun 2009 - 12:27 | |
| | |
|
| |
RODY Desátník/Velitel
Počet příspěvků : 222 Profil založen : 2009-01-12 Věk : 36 Bydliště : Hlinsko
| Subject: Re: Krounský oslavi Tue 16 Jun 2009 - 21:16 | |
| ja uvidim ten den stal za picu minulej rok tak bych nechtel aby byl i dalsi... | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Tue 16 Jun 2009 - 21:58 | |
| neboj bude prdel při dobrym počasí by mělo bej hodně lidí z okolí a jídlo bude určo oto se postarám ne jako ve Rváčově tak doufám že mě v tom nenecháte | |
|
| |
MiikyCZ Svobodník/Radista/Zástupce
Počet příspěvků : 98 Profil založen : 2009-01-12 Věk : 31 Bydliště : Hlinsko City
| Subject: Re: Krounský oslavi Tue 16 Jun 2009 - 23:40 | |
| ten den bych taky měl mít čas,ale 100% účast zatím neslibuju | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Wed 17 Jun 2009 - 19:10 | |
| Dneska nahlásim že teda jo chtěj to uš vědět tak snad se tady někdo ukáže jo a v pátek bych potřeboval sváma mluvit tak co se sejít u mašlu tam vám řeknu co a jak | |
|
| |
RODY Desátník/Velitel
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 21 Jun 2009 - 0:47 | |
| nejak nevidim to info o ty akci kdyz reknu ze to bude do soboty a je pulnoc a nic tak to je trochu blby ne? | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 21 Jun 2009 - 1:15 | |
| zdar tak čas ještě nevim a řeksem kdyš to stihnu tak to sem dám ale zejtra budu čas vědět na 100% tak zatim zdar | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 21 Jun 2009 - 16:23 | |
| Zdar hele tak aby ste tady byli na 15:00 hodinu jídlo je zařízený a kule taky vemu ale rači jestly někdo máte tak je vemte sebou kdyby náhodou došli pal je zaplatim ale měli by vyjít tak kdyš budete něco potřebovat vědět tak napište zatim zdar | |
|
| |
suanka
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 21 Jun 2009 - 19:29 | |
| A kule jsi dostal zaplacený, nebo je bereš ze svýho? Já jen, že jestli je platíš sám, tak je to blbost. Všichni tam jedeme dobrovolně a pár kulí snad nikoho nezabije.
Stejně jako s tím jídlem ve Rváčově. Tam ho pro nás nikdo neplatí, tam se jí z Bobovi kapsy (kterj to tam pak chodí 3 měsíce zplácet protože na to nemá). | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 21 Jun 2009 - 19:44 | |
| neboj to jídlo platit nebudu to obec | |
|
| |
Darth_RevanCZ Vojín
Počet příspěvků : 86 Profil založen : 2009-01-17 Bydliště : Hlinsko v Čechách
| Subject: Re: Krounský oslavi Sun 21 Jun 2009 - 20:13 | |
| - suanka wrote:
- A kule jsi dostal zaplacený, nebo je bereš ze svýho? Já jen, že jestli je platíš sám, tak je to blbost. Všichni tam jedeme dobrovolně a pár kulí snad nikoho nezabije.
Stejně jako s tím jídlem ve Rváčově. Tam ho pro nás nikdo neplatí, tam se jí z Bobovi kapsy (kterj to tam pak chodí 3 měsíce zplácet protože na to nemá ). Já osobně jsem si ve Rváčově nic nedával a pokud bych si pro něco šel, tak bych si to zaplatil ze svýho. Nejsem taková hyena abych musel žrát na Bobáka, i když vím, že říkal, že si tam můžeme jídlo brát "zadarmo". Nechci se nikoho dotknout, protože jsem nesledoval kdo co jed a pil, případně za kolik a na koho ale myslim, že na takovýhle akci je to i tak trochu slušnost. A je jedno kdo to pořádá - Lukáš, Bob, Tonda nebo Pepa. Nejsme zase takový profíci aby jsme za to co tam předvádíme brali nějakej extra honorář. Tak doufám, že to co jsem zvýraznil nahoře bylo myšlený ironicky a ne vážně, protože mi to přijde trochu jako vrchol darmožrouctví - "No jo, Bob je tak blbej, že nám to všechno platí, tak se na jeho kapsu pěkně nažereme a kdyby to šlo, tak si ještě napakujeme domů. My to neplatíme přece ..." omg. | |
|
| |
RODY Desátník/Velitel
| Subject: Re: Krounský oslavi Mon 22 Jun 2009 - 0:15 | |
| - suanka wrote:
- A kule jsi dostal zaplacený, nebo je bereš ze svýho? Já jen, že jestli je platíš sám, tak je to blbost. Všichni tam jedeme dobrovolně a pár kulí snad nikoho nezabije.
Stejně jako s tím jídlem ve Rváčově. Tam ho pro nás nikdo neplatí, tam se jí z Bobovi kapsy (kterj to tam pak chodí 3 měsíce zplácet protože na to nemá). na 600 lidi to nebude pak kulicek.. a pochybuju ze nekdo pozna zda uz nekdo byl.. a oto jislo nejde.. zpis bych resil ty kule jo a pokud tam neco oni od nas cekaj ze budem delat tak asi udelame maximalne velky houby kdyz neni celej tym se sejit o vikendu a neco si treba zkusit a neco vymyslet.. a ja sem to sem psal nikdo v tymu slepej neni tak nevidim duvod proc na to nikdo nereagoval , ten nas laxni pristup ke vsemu co se tyce tymu.. .... me fakt prestava bavit.. jo a k tomu bobovi jeste , ty akce se resej tejden nebo 14dni pred tim tak tam nekdo mohl jen a domluvit to tam jak to bude se zradlem kdyz vam oto jde.. ale my ne jako viz nahore | |
|
| |
suanka
| Subject: Re: Krounský oslavi Mon 22 Jun 2009 - 12:41 | |
| Teď jsem napsala super dlouhej komentář, kterej mi zmizel, njn, radost. Psát ho znovu už nebudu. Napsala jsem to blbě. Takže jinak - je pro mě nepochopitelný, proč by nám měl někdo z týmu platit něco z vlastní kapsy, jen proto, že nás tam pozval. Proč by nám měl platit Bob jídlo ve Rváčově? Proč by nám měl Lukáš platit kule v Krouně? Nejsem vyžírka, od nikoho nic nečekám, od nikoho nic nechci. Něco po nás chtějí ukázat. Tak třeba do soboty každej něco vymyslí a v sobotu se sejdem o 2 hoďky dřív a něco si vyzkoušíme. Nebo já nevím. A my jsme s Tomášem už asi 2 věci vymysleli, co by se dalo udělat, takže podle mě nápadů může bejt dost. | |
|
| |
lukasiks Vojín
| Subject: Re: Krounský oslavi Mon 22 Jun 2009 - 15:59 | |
| Kule neřeště uš je mám objednaní | |
|
| |
RODY Desátník/Velitel
| Subject: Re: Krounský oslavi Mon 22 Jun 2009 - 20:03 | |
| ok tak jinak to tu napisu .... nikdo nerika ze chci aby lukas nebo bob neco platil ale kdyz se takhle neco sjednava tak je normalni ze si reknes ze chces panize na kulicky a das jim za to pak fakturu tak to bylo mysleny... a to druhy ze neco se udela na miste.... wooooouuu tak jo my se nejsme schopny nikdy na nicem hned domluvit a ted umime za 2hodky udelat najednou neco na predvadecku.. njn tak to ste mohli rict driv sme neco mohli udelat i v tom rvacove.. a kdekoli jinde... jako ty duvere ze to dopadne dobre moc nerozumim.. | |
|
| |
suanka
| Subject: Re: Krounský oslavi Tue 23 Jun 2009 - 21:05 | |
| Tak se sejdeme v pátek odpoledne. Třeba ve 3, něco vymyslíme a vyzkoušíme. A chtělo by to zjistit, jak bude vypadat místo nám určený v tý Krouně a podle toho něco nacvičit. Stačí v civilu, nemusíme nacvičovat v munduru. | |
|
| |
RODY Desátník/Velitel
| Subject: Re: Krounský oslavi Tue 23 Jun 2009 - 21:08 | |
| no konecne nejaka rec.. lepsi nez nic !!! jinak kdo tam bude recitovat taky zjistime az v patek nebo kdy?? jarda tam nebude tak kdo ma co pripraveny..?? | |
|
| |
Jack606
Počet příspěvků : 14 Profil založen : 2009-01-15 Věk : 32 Bydliště : Srní
| Subject: Re: Krounský oslavi Wed 24 Jun 2009 - 13:14 | |
| Ja ze bohuzel zase omlouvam nemuzu musim jit makat do pivovaru na harlej od rana to tam priprovat.Sry moc se omlouvam | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Krounský oslavi | |
| |
|
| |
| Krounský oslavi | |
|