Airsoft Hlinsko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesRegisterLog in

Krounský oslavi

Go down 
+6
Alan
Jack606
suanka
Dave
milytaryATG
lukasiks
10 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
suanka

suanka

Počet příspěvků : 85
Profil založen : 2009-01-17
Věk : 36

Krounský oslavi - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 14:51

Já tam klidně něco odrecituju. Ale potřebovala bych něco takovýho trochu ineligentní najít na netu. Já si to vytisknu, přeberu a odkecám. Já se k PC téměř vůbec nedostanu.:( Prosím, Rody, ty máš proto smysl, jak by to asi mělo vypadat.Smile
Back to top Go down
Zero_Cool
Vojín/Pyrotechnik
Vojín/Pyrotechnik
Zero_Cool

Počet příspěvků : 22
Profil založen : 2009-01-14

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 15:17

takze to tam budem cist z papiru ?? co kdyby sme nasly na netu nejaký pěkný video a místo nás sme tam pustily televizi ??? jak padlí na palici ....... mám z toho fakt dost divnej pocit

vono asi jen tak neco hotovýho na netu nenajdes co by se dalo použít a něco pořádnýho udělat je fakt dost málo času
Back to top Go down
Zero_Cool
Vojín/Pyrotechnik
Vojín/Pyrotechnik
Zero_Cool

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 15:31

rody nemá internet píše z telefoní budky
Back to top Go down
suanka

suanka

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 16:03

Aha... Já bych se s tím nijak neštvala, řekli by se tam 3, 4 věty a nazdar, žádný dlouhý zbytečný proslovy. Žádný prdění s tím.Smile
Back to top Go down
MiikyCZ
Svobodník/Radista/Zástupce
Svobodník/Radista/Zástupce
MiikyCZ

Počet příspěvků : 98
Profil založen : 2009-01-12
Věk : 31

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 18:05

suanka wrote:
Aha... Já bych se s tím nijak neštvala, řekli by se tam 3, 4 věty a nazdar, žádný dlouhý zbytečný proslovy. Žádný prdění s tím.Smile

hmm,paráda,to se tam ani nebudu jezdit ztrapňvat vztek fuck ..of
Back to top Go down
http://atg-hlinsko.xf.cz
suanka

suanka

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 19:07

hmm,paráda,to se tam ani nebudu jezdit ztrapňvat vztek fuck ..of[/quote]

Tvoje věc...
Back to top Go down
Darth_RevanCZ
Vojín
Vojín
Darth_RevanCZ

Počet příspěvků : 86

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyWed 24 Jun 2009 - 19:33

suanka wrote:
Aha... Já bych se s tím nijak neštvala, řekli by se tam 3, 4 věty a nazdar, žádný dlouhý zbytečný proslovy. Žádný prdění s tím
Kráávo! Kráávo! Kráávo! WTF ?! prd x

Jako nic proti ale tohle mi přijde jako vážně trochu dementní přístup. Lidí tam má bejt 3 prdele, plus má to bejt oficiální akce, kde bude i pár "důležitejch" lidí - viz. starostové, televize atd. Ne jako ve Rváčově, kde bylo lidí pět a půl s tím, že si tam občas přišel strejda s pivkem párkrát vystřelit a vy k tomu přistupujete stylem - "To bude v pohodě ... To se zařídí ... Řeknem dvě věty a konec". Jako je rozdíl, když vysvětluješ něco dvoum/třem lidem, který stojej vedle tebe a chtěj si zastřílet a je rozdíl když más souvisle mluvit (s mikrofonem) před větší skupinkou lidí. Není to žádná prdel. Řeknete 3-4 věty a co? Všichni se z vás poserou? To je jak když flusne do rybníka, to už se rovnou můžete postavit na pódium a všem ukázat holou prdel a vyjde to nastejno. To bude opravdu velká paráda, ukázka airsoftu se vším všudy. Podle mě jsme se na to měli vysrat dokud byl ještě čas - polovina lidí tam ani nejede (nemluvě o tom, že tam nebude ani Skuteč, respektive bude ale v civilu), druhá půlka nemá absolutně nic připravený pro takhle velkou akci ale pořád si to představujete jak Hurvínek válku. Ne že bych nechtěl Lukášovi pomoct ale takhle velkou akci bez přípravy nezvládnem ... Z toho bude akorát fraška.
Back to top Go down
https://ashlinsko.forumczech.com
suanka

suanka

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 11:40

Řeknu to jinak. Ono, když řekneš 3, 4 pěkně připravený hezký věty, tak to vydá za mnohem víc, než půl hodinová přednáška, která nikoho nebaví... Je vědecky dokázáno, že po x minutách poslouchání to lidi přestává bavit, i když je to sebezábavnější téma. A myslím, že tam bude hodně lidí mluvit před náma, takže něco krátkýho bude vyhovovat nám i jim... Nebudeme tam děla ostudu, našla jsem nějaký hodně pěkný věty, ještě to dát do kupy a bude! V pátek něco smontujeme jako praktickou ukázku a střílet dát umí každej. Toť vše. Proč všechno strašně řešit? Jsme obyčejný lidi, jako všichni ostatní, jen amatéři, žádný profíci. Nemusí to být představení, který by vyhrávalo soutěže, jen obyčejná ukázka toho, co umíme.
Back to top Go down
RODY
Desátník/Velitel
Desátník/Velitel

Počet příspěvků : 222

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 12:31

Respektive co neumime.. jako kdyz je nekdo schopnej napsat na plagat ze prijede armada tak jako promin tak necekaj ze tam nekdo prijde a bude za sebou tahat kacera na provazku ... a to ze to nekdo umi rict obsahlejc je dobry v tom ze ty tam chces rict hezky 4vety a pak prijde lojza a zarve a co je to a tamto.. a ty budes mit jen ty 4hezky vety.. a budes uz vymyslet svoje myslenky co mu na to odpovedet a ten co to rekne obsahle tak tomu lojzovi ta otazka ani neprijde.. protoze uz dostal odpoved v ty prednasce..

ja osobne nechci kdyz sme se dostali tam kde sme, jako s tim nasim nazvem AIRSOFT SKORPION HLINSKO tak uz to ma malicko zvuk a pokud se stane kix jak prase tak se muzem jit kopat do prdele a zas budem nic.. uz sem to napsal do providel ze tohle se nesmi priste stat.. ze nekdo prijde a rekne "tak za tejden budem na velky akci a budem tam zpivat.." a nikdo to neumi a ani nevi jaky je text tak ze to bude co?? nahovno.. jako lada uzasnej napad:"ja se zeptam jestli by sme mohli bejt na Profil Capu ?" tak mu rikam co by si tak predstavovali ..? a pak on prijde a je to zarizeny.. ale nic dulezityho nevi ,jen ze neco chtej ukazat atd.. to pak neni predvadecka ale strapnovacka .. pokud nebudem mit neco nacvicenyho a nebudem to umet ikdyz nas nekdo probudi o pulnoci tak to na nic... scratch dobre chcem neco delat tak se pojde sejit VSICHNI a neco nacvicime neco udelame.. ja muzu nekoho vzit at se na nas podiva a ohodnoti to pak treba ... a muzem toho mit 2-3-4 kousky pripraveny (treba podle prostoru) to pak muzem chodit na predvadecky kazdej vikend to mi pak bude fuk ale takhle je to jako skoc na kozu.. Rolling Eyes
Back to top Go down
Darth_RevanCZ
Vojín
Vojín
Darth_RevanCZ

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 13:21

Myslim, že Rody do vystihnul docela pěkně - je sice pěkný umět hezky připravenou básničku pár větách ale tím to nekončí. Ono popsat airsoft ve čtyřech větách podle mě prakticky nejde, můžeš tam říct nějaký základní fakta - rozdíly oproti paintballu, že se to hraje ve volný přírode, nosíme na sobě maskáče a "střílíme" po sobě kuličky, jenže co dál? Jak na těch táborech, tak ve Rváčově se lidi ptali na všechno možný a nemožný. A na tohle by měl bejt člověk taky schopnej zareagovat, ne že tam někdo něco flákne a člověk řekne nevim nebo půl hodiny v hlavě loví co by mu odpověděl, to taky nevypadá zrovna nejlíp.

suanka wrote:
Je vědecky dokázáno, že po x minutách poslouchání to lidi přestává bavit, i když je to sebezábavnější téma

Tohle mě lehce pobavilo. Řekněme, že tohle prohlášení je lehce hodně zgeneralizovaný - ano tzv. "attention span" neboli schopnost udržet pozornost / opravdu se soustředit na něco se pohybuje někde okolo 3-5 pěti minut ale samosřejmě záleží na dalších faktorech - téma o kterým mluvíš ( tzv. subject matter - aneb jak do hloubky znáš daný téma), jestli to danou osobu zajímá nebo ne, intonace (případně rétorika obecně), neverbální projev, převedení pozornosti - zaměření se na něco jinýho (focusing and re-directing hearer's attention), další audiovizuální podměty (audio-visual stimulus) atd. Proto je rozdíl mezi přednáškou a monologem, kde jako stroj žvatláš nějakou hovadinu. Během přednášky se dá udržet pozornost ne že ne. Tohle mi přijde jako takový vezmu nějakej fakt a udělám z něj dogma - prostě na podzim prší, tak budu celý 3 měsíce nosit plášťěnku.

Ale to by bylo na delší vysvětlování. Ale fajn, budu brát těch 3-5 minut jako takovej limit - jak dlouho ti bude trvat říct 4 dobře připravený věty? Za předpokladu, že to nebude věta jednoduchá o holým podmětu s přísudkem ale souvětí - dejme tomu kolem minuty a zbytek co? Tohle můžeš použít maximálně tak jako nějakej úvdo, když po mně Bobák chtěl abych jim tam při zahájení řek něco "officiálního" do mikrofonu a potom až ti tam budou chodit lidi na "střílečku" a ptát se dál, tak ty čtyři pěkně naučený věty jsou lehce "nedostačující".

K tomu co psal Rody ohledně naší presentace - kdykoliv, když jedeme na nějakou takovouhle akci "tak jdeme s kůží na trh". Lidi na tohle bejvaj svině a většinou si pamatujou to co nemaj - viz. obecnej náhor ohledně airsoftu, kdy v televizi proběhne "šot" o tom, jak malý kluci běhaj po sídláku s pistolkama od kongů a hrajou si na vojáčky a hnedka všichni viděj airsofťáky jako bandu kindersáků Rolling Eyes , proto mi jde o to aby to mělo alespoň nějakou úroveň a nevypadali tam jak banda kriplíků, co si pifá s pišťolkama a myslí jak je děsně krutopřísná ... Lidi daj hlavně na první dojem, jak se jim jednou nějako zapíšeš, tak to horko těžko budeš napravovat. "Jó, no vy jste ty amatéři co ...?" a můžeš bejt sebe lepší a už jim to nevyvrátíš.
Back to top Go down
suanka

suanka

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 14:55

Jen Jarda ví všechno nejlíp a ostatní jsou debilové. Laughing

Jinak můžu taky něco? když něco píšeš, nebo říkáš, tak se snaž to tolik nerozvádět, stačí pár vět a ne 4 odstavce. Já to pořádně nečtu, protože mě to nebaví. když napíšeš v pár větách jako všichni ostatní, tak to bude lepší...
Back to top Go down
suanka

suanka

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 15:04

Sejdeme se zitra ve 3 u Martina. Asi v obleční, ono v civilu by se toho asi moc nenacvicilo a neco si vyzkousime! Budeme na t omit treba 3, 4 hodiny, coz by z toho uz mohlo neco vyjit, ne? A ja vam reknu, co jsem si pripravila na projev... A uvidi se!
Back to top Go down
Darth_RevanCZ
Vojín
Vojín
Darth_RevanCZ

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 15:10

Dobrá když to nechceš rozvádět

- podle mě, by jsme měli mít připravený víc než 4 věty - lidi se vyptávaj na různý věci
- to, že tě každej dokáže poslouchat jen chvíli neplatí vždycky
- přípravu by jsme neměli podcenit, protože lidi často daj na první dojem a jak se jim jednou "špatně" zapíšeš, tak se to potom špatně napravuje

- ad. tvůj komentář - to jsem nikdy neřek a ani to tvrdit nechci
jediný co jsem chtěl bylo aby jsme k těmhle věcem nepřistupovali jak banda kindersáků

- Stručně přehledně, doufám, že stačí ... případně se začnu učit těsnopis, aby to nezabíralo tady na fóru tolik místa

Edit - Jen kvůli tomu, že se snažim brát věci do důsledku a nehrnu se do všeho stylem "To bude v pohodě ... to se zařídí ... serem na to, neni potřeba ... wow, to je maga husto-kruto-přísnej nápad" tak jsem zase namachrovanej čurák. Mně osobně je to prakticky jedno ale aby to nedopadlo jako tenkrát ve Svratouchu na táboře, kde jsem řikal, že se na to máme taky vysrat, že to nemáme nijak připravený ale ne prostě zase jsem řek něco, co se ostatním nelíbilo ... Tak fajn, takže jsme tam pobíhali jak dementi mezi stanama, než po vás začal střílet vedoucí z perkusáku slepejma a vůbec nebylo TRAPNÝ, jak všichni koukali jak vyvoraný myši, načež jedinej "akční" Láďa asi tak po 3 vteřinách zareagoval. Rolling Eyes
Back to top Go down
Zero_Cool
Vojín/Pyrotechnik
Vojín/Pyrotechnik
Zero_Cool

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 15:46

ja myslim že se to dá přečíst asi tak za 1 minutu tak když se člověk dokáže soustředit jen tech 5 minut jak si tady rozebírala tak by si to mohla přečíst asi tak 5x a ne se hnedka navážet do někoho kdo se o něco snaži má stim zkušenost tak že by si ho spíš měla poslechnout a neprudit

podlě mě sou 4 ,,SUPER VYCHYTANÝ VĚTY" málo někdo se tě na něco zeptá a bude trapas

připrava den předem je fakt nahovno jen tam budem za dementy zbraň pujčit dokáže opravdu každej ale na to odříkání věci byl jarda jednoznačně nejlepši protože má přehled má zajem a snahu prostě se nezajímá jen o střílení a né se 2 dny předtím něco snažit naučit.něco málo a tom všem by měl znát u nás uplně každej.myslim že by ti třebas i poradil kdyby si se nesrala že to umí líp

tak přečel jsemto po sobě nahlas za 42,5 sekundy takže ti zbývá 4minuty a 17,5 sekundy to je spoustu času přečíst ještě 4 to jardovo a na 17,5 selundy si jit nekam zatancovat
Back to top Go down
RODY
Desátník/Velitel
Desátník/Velitel

Počet příspěvků : 222

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyThu 25 Jun 2009 - 23:07

jak jarda napsal o tech lidech je proste holej fakt a celez zivot je na tom postavenej tak nevim proc zas musime neco delat jinak aby sme rikaly my sme to mysleli dobre ale oni o nas mineni za sme ČURÁCI! ted uz to nejde zmenit jako Lukasi je to od tebe peknej "šach-mat" jako nic lepsi bejt nemuze nez neco sjednat a pak se od toho distancovat.. P-A-R-Á-D-A ! ! ! ! !
Back to top Go down
lukasiks
Vojín
Vojín
lukasiks

Počet příspěvků : 47
Profil založen : 2009-01-18
Věk : 37

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyFri 26 Jun 2009 - 17:24

jak distancovat věděli ste to odzačátku že mezi váma nebudu tak ste to mohli říct dřív a mohlo se to zrušit tak nevim co řešíš a jestly chceš tak to hod všechno namě já to skousnu
Back to top Go down
suanka

suanka

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyFri 26 Jun 2009 - 19:05

Jen tak mimochodem, když se tak štvete kvůli těch 4 větám, bylo to myšleno obrazně... Třeba když někomu řeknete: "polib mi prdel!" Tak asi poslední co chcete, aby k vánm přišel a prdel vám políbil... To bylo jen tak stranou.

A teď ZMĚNA!!! Zítra se jede až o půl 3 u Martina! Já nemám téměř na nikoho telefonní číslo, tak kdo to budete vědět, tak to prosím šiřte dál!!! Ať to vědí všichni. Díky
Back to top Go down
Darth_RevanCZ
Vojín
Vojín
Darth_RevanCZ

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptyFri 26 Jun 2009 - 20:50

Ahá, takže to jak si tady vehementně obhajovala to, že 3-4 věty stačej, jak je to lepší, jak se to bude líp poslouchat a všechno, tak to taky bylo myšlený jen obrazně? Už mě začínáš pěkně srát s tim, jak si pokaždý upravuješ co řekneš podle toho jak se ti to hodí. Takhle to vůbec nebylo myšlený bla bla bla a my jsme to chtěli takhle atd. Zase se ti to najednou uleželo v hlavě, tak to sem flákneš najednou, že si to myslela obrazně ale když předtim někdo něco řekne, tak tvrdohlavě obhajuješ to svoje a najednou ne, takhle to nebylo.

Stejně tak mě serou ty vaše názory ohledně toho kdo co vymyslel a vaše řeči, že kdyby jsme to vymysleli my, tak že to bude jinak. Ten váš zkurvenej přístup "Kdo není s náma je proti nám a když "my" něco vymyslíme, tak se z toho všichni musej posrat jinak jsou zlý ..." protože vám to neuznali. Ale naopak, když z nás něco navrhne a vám se to nelíbí, tak máte "svoji" hlavu a nikdo vám nebude poroučet. Už s tim táhněte doprdele.

Speciálně pro Zuzanku ještě jednou aby to nemusela číst celý, tak v bodech

- sereš mě s tim věčným překrucováním kdo co napsal a slovíčkařením jak co bylo myšlený podle toho, jak se to zrovna hodí

- sereš mě s tim, jak se do mě pořád navážíš když se snažim někomu něco vysvětlit - TÁHNI DOHOVEN s nějakejma kecama o inteligenci a namachrovanejch borcích

- sral jsem se dopiči někdy takhle do tebe? "no jó, Zuzanka nám to všechno vysvětlí" ... nesral, až teď, protože jsem dožranej až na kost

- serete mě s tim vašim přístupem "Kdo není s náma je proti nám" a všichni musej zbožňovat naše názory a my nemusíme nic protože máme svoji hlavu

P.S. slovem VY mám na mysli konkrétní dvě osoby - proti Lukášovi a ostatním nic nemám aby sis to náhodou nedala dohromady a nebyly z toho zase nějaký voprcávky

P.S.S není to na tebe moc dlouhý? nemám to ještě zkrátit aby tě to "bavilo" číst ? Jestli tě ty moje kecy nebavěj, tak na ně nereaguj, oboum nám to ulehčí život
Back to top Go down
Alan
Svobodník
Svobodník
Alan

Počet příspěvků : 35
Věk : 35

PostSubject: TRENAL 28.6.   Krounský oslavi - Page 2 EmptySat 27 Jun 2009 - 20:49

PLANOVANY ZITŘEJŠI TRENIK BYL ZRUŠEN !!!!!!!!!!
Back to top Go down
lukasiks
Vojín
Vojín
lukasiks

Počet příspěvků : 47
Profil založen : 2009-01-18
Věk : 37

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 EmptySun 28 Jun 2009 - 22:15

Tak všem děkuju co ste dorazily a nedopadlo to nejhuř co mě bylo dneska řečeno tak se to všem líbilo tak ještě jednou dík
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Krounský oslavi   Krounský oslavi - Page 2 Empty

Back to top Go down

Krounský oslavi
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2